Sahibinden Satılık Starboard Futura Rüzgar Sörfü Tahtaları

Sahibinden Satılık Starboard Futura Rüzgar Sörü Tahtaları

111 litreden başlayıp 121 lt. 131 litre ve 141 litre hacimli 2013 yılı üretimi Starboard rüzgar sörfü tahtaları satılıktır.

Sahibinden satılan Starboard Futura windsurf tahtaları temiz sayılabilecek düzeyde ufak tefek tamirleri olan tahtalardır.

Starboard futura surf tahtaları içinde son derece dengeli ve kıvrak olan boardlardandır.

Starboardın imalatı futuraları toptan alacaklar için özel indirimli fiyatlar verilecektir

Satılık 2013 Model 141-131-121-111 litrelik Futura Sörf Tahtaları

“2. El Rüzgar Starboard Sörfü Tahtaları – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Futura Windsurf Tahtası İlanları

Elinizde bulunan 2.el sahibinden Starboard Futura rüzgar sörfü tahtalarını ve diğer rüzgar sörfü ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek rüzgar sörfü tahtası alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık futura sörf board ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte elinizdeki Starboard futura rüzgar sörfü tahtasına ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır Starboard Futura rüzgar sörfü boardlarını da pek yakında yayınlamaya başlayacağız”

Satılık Tam Takım Rsx Yarış Malzemesi

Satılık Tam Takım Rsx Yarış Malzemesi

Özenerek satın aldığım 1 board 2 yelken 1 direk 1 bumba 2 fin ve diğer yedek parçalardan oluşan tam takım halindeki rsx rüzgar sörfü yarış malzemesini satıyorum.

Direk bumba sistemleri ve ekstra parçalar da dahildir. Bütün malzemeler çok temiz olup yelkenlerden birisi suya dahi girmedi.

Rsx yarış takımı uygun fiyatla verilecektir.

“Yarış İçin 2. El Rs:x Rüzgar Sörfü Takımları – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Windsurf Rsx Yarış Yelkeni ve Tahtası İlanları

Elinizde bulunan 2.el sahibinden rsx rüzgar sörfü takımlarını ve diğer rüzgar sörfü ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek rsx rüzgar sörfü yelkeni-tahtası alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık sörf yarış yelkeni ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte elinizdeki rüzgar sörfü takımına ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü tahtalarını da pek yakında yayınlamaya başlayacağız”

Sahibinden Satılık Gopro Aksiyon Kamerası

Sahibinden Satılık Gopro Aksiyon Kamerası

Gopro Hero 3 Black
Standart Parçalara İlave
1 Adet Yedek Pil
Mini Sd card class 10 64 Gb
Dalış Filtresi
Housing yedek parçaları

Sahibinden Satılık Çok Temiz GoPro Hero 3 720 Aksiyon Kamerası

Wave Board Aranıyor

Wave Board Aranıyor

Quad veya Thruster
70 ile 85 litre arasında hacimli ve 2014 ile 2017 yılları arasında üretilmiş yeni model wave board arıyorum

Quad veya Thruster Wave Surf Board Aranıyor