Efsane Sörfçü Lena Aylin Erdil’in Hedefi Pwa Dünya Turunda Şampiyon Olmak

Efsane Sörfçü Lena Aylin Erdil’in Hedefi Pwa Dünya Turunda Şampiyon Olmak

Lena Erdil’in yeni hedefi dünya şampiyonluğu
Red Bull sporcusu Lena Aylin Erdil, Ağustos’ta Çeşme’de kazandığı Türkiye Şampiyonası’nın ardından şimdi de PWA Dünya Turu kadınlar slalom kategorisinde birinci olmak istiyor.

Uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Red Bull sporcusu Lena Aylin Erdil, 2017 yılında elde ettiği başarılı sonuçları sürdürmek istiyor.

Türkiye Slalom Ligi’nde 4 ayağın 3’ünü kazanan, Türkiye Şampiyonası’nı da kimseye kaptırmayan Erdil, Büyük Okyanus’un güneybatısında Fransa’ya bağlı bir ada olan Yeni Kaledonya’da sezonun son ayağına çıkacak. Kadınlar slalom kategorisinde mücadele edecek başarılı sporcu, Güney Kore ayağını ikinci, Japonya’yı üçüncü, Danimarka’yı ise dördüncü sırada bitirmişti.

Efsane Sörfçü Lena Aylin Erdil’in Hedefi Pwa Dünya Turunda Şampiyon Olmak, Başarılar Diliyoruz

Kariyerinde iki IFCA Rüzgar Sörfü Slalom Dünya Şampiyonu apoleti de bulunan Lena, sporun en prestijli turnuvası PWA Dünya Turu’nda ise 2014 ve 2016 yılında dünya ikincisi olurken 2012 ile 2015’te dünya üçüncülüğü elde etmişti.

Quita-Offringa ile kapışacak

Lena Aylin Erdil’in birincilik kovalayacağı yarışta rüzgar sörfünde rekabet ettiği Arubalı Sarah-Quita Offringa da ter dökecek. Sörfün önemli isimlerinden olan Offringa, PWA World Tour’un slalom kategorisindeki son ayak öncesinde Erdil’in 60 puan önünde yer alıyor. Tecrübeli isim 2970, Sarah ise 3030 puanda bulunuyor.

Ancak Lena Aylin Erdil formuyla dikkat çekiyor. Türkiye Şampiyonası’nda zirveyi kaptırmayan Erdil, dünyada da kalitesini daha önce kanıtlamıştı.

Başarılı sporcu, daha önce Yeni Kaledonya’da bir üçüncülük (2015), bir de ikincilik (2014) elde etmişti.

Kaynak: https://www.dunya.com/spor/lena-erdilin-yeni-hedefi-dunya-sampiyonlugu-haberi-391778 adresinden alınmıştır

2017 Rüzgar Sörfü Antrenörlük Kursu

2017 Rüzgar Sörfü Antrenörlük Kursu

Çeşme Büyük Liman Gençlik Kampı’nda düzenlenen 2017 yılına ait “Rüzgar Sörfü Antrenörlük Kursu” sona erdi…

Paşalimanı-İzmir’de 06 Kasım 2017 ile 19 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen 2.Kademe Rüzgar Sörfü Antrenörlük Kursu’nda toplamda 19 kişi eğitim aldı…

2017 Rüzgar Sörfü Antrenörlük Kursu Özel Eğitim Programı’nda görev alan eğitmenler; Adriana K. Kaya, Can İşgören, Güçlü Kaya, Hakan Kütük, Saruhan Çinay oldu.

Sahibinden Satılık Starboard 2013 I Sonic 107 Litrelik Karbon Windsurf Tahtası

Sahibinden satılık Starboard 2013 i Sonic 107 litrelik karbon windsörf tahtası satılıktır. Sörf tahtasının vuruğu kırığı yoktur. Tahtaya çok temiz bakılmış olup; her denize çıkış sonrası tatlı suyla yıkanmış güneşte bırakılmamıştır.  Starboard 2013 i Sonic 107 litrelik carbon windsurf tahtasının fiyatı 600 eurodur

Sahibinden Satılık Starboard 2013 I Sonic 107 Litrelik Karbon Windsurf Tahtası

“2. El Windsurf Tahtaları – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Windsurf Tahtası İlanları

Elinizde bulunan 2.el sahibinden windsurf tahtalarını ve diğer windsurf ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek windsurf tahtası alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık windsurf board ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte elinizdeki windsurf tahtasına ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır windsurf boardlarını da pek yakında yayınlamaya başlayacağız”

X3 Slalom Alüminyum Bumba Arıyorum

X3 Slalom Alüminyum Bumba Arıyorum

Öncelikli olarak 160-210 veya 180-230 ölçülerinde x3 slalom rüzgar sörfü alüminyum yelken bumbası aranıyor.

“2. El Rüzgar Sörfü Bumbaları – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Windsurf Bumbası İlanları

Elinizde bulunan 2.el sahibinden rüzgar sörfü bumbalarını ve diğer rüzgar sörfü ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek rüzgar sörfü bumbası alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık sörf bumbası ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte elinizdeki rüzgar sörfü bumbasına ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü bumbalarını da pek yakında yayınlamaya başlayacağız”