Tectonics Talon Fin Arıyorum

  1. Tectonics Talon Fin Arıyorum

Elinde 36-38 cm civarı tectonics talon fin olanlar ve satanlar bana mesaj atabilirler.

“2. El Sörf Tahtası Finleri – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Windsurf Fini İlanları

Elinizde bulunan 2.el sahibinden rüzgar sörfü finlerini ve diğer rüzgar sörfü ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek rüzgar sörfü fini alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık sörf fini ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte elinizdeki rüzgar sörfü finine ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü finlerini da pek yakında yayınlamaya başlayacağız”

North Vegas 2016 Model Kite 12 m2 ve Bar Sahibinden Satılıktır

Satılık Kite; 2016 model yırtığı tamiri olmayan iki sezonda toplam 8-10 defa kullanılmış North Vegas 2016 kite ve 2017 model bar (bar ve ipleri çok çok iyi durumdadır) satılıktır. Fiyat 1400 Euro olup malzemeler Bodrum Bağla’da elden teslim edilecektir. Bodrum dışına indirimli kargo alıcıya aittir.
North Vegas 2016 Model Kite 12 m2 ve Bar Sahibinden Satılıktır. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.

Starboard 115 Lt. Kullanılmış Windsurf Tahtası

Zamanının en iyi tahtalarından olan bir hayli kullanmış olduğum 2008 model Starboard 115 Litrelik windsurf tahtasını satıyorum. İstediğim fiyat 175 Euro olup, son fiyatıdır.

Satmış olduğum Starboard 115 Lt. Kullanılmış Windsurf Tahtasında 1-2 tamir yapılmış olup kullanıma hiç engel değildir.

Starboard 115 Lt. windsurf tahtası özellikle bu boy sörf tahtasına geçenlerin rahatlıkla tercih edebileceği; düştüğünde vücudum berelenir mi? acır mı? korkusunu yaşamayacakları bir tahtadır.

Starboard 115 Lt. Kullanılmış Windsurf Tahtasını satın almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

“2. El Starboard Rüzgar Sörfü Tahtaları – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Starboard Windsurf Tahtası İlanları

Elinizde bulunan 2.el sahibinden Starboard rüzgar sörfü tahtalarını ve diğer rüzgar sörfü ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek rüzgar sörfü tahtası alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık sörf board ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte elinizdeki rüzgar sörfü tahtasına ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü boardlarını da pek yakında yayınlamaya başlayacağız”

2016 Point 7 Ac One Slalom 7.2 Sörf Yelkeni Arıyorum

Sahibinden satılık temiz kullanılmış 2016 Point 7 Ac One Slalom 7.2 Sörf Yelkeni Arıyorum.

Elinde bu tarz bir rüzgar sörfü yelkeni olanlar fotoğraflarını gönderebilirler.

Fiyatı hesaplı tutmanızı rica ederim.

“2. El Rüzgar Sörfü Yelkeni Arayanlar – Sahibinden Temiz Kullanılmış Satılık Windsurf Yelkeni Arıyorum İlanları

Aradığınız 2.el sahibinden rüzgar sörfü yelkenlerini ve diğer rüzgar sörfü ekipmanlarını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek rüzgar sörfü yelkeni satıcılarına ulaştırarak  alabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş satılık/alınık sörf yelkeni ilan altlarına yorum yazabilir; veya aradığınız rüzgar sörfü yelkenine ait ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü yelkenlerini de pek yakında yayınlamaya başlayacağız”