Türkiye’nin İlk Rüzgar Sörfü RS4 Eğitmeni/Öğreticisi Kursu

Türkiye Ulusal Yelken Eğitim Programı (TUYEP) Öğretici / Eğitmen Yetiştirme Kurslarının RS4 Rüzgar Sörfü dalındaki ilki 15-19 Şubat 2011 tarihleri arasında İzmir’de ARM Urla Gençlik ve Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılmıştır.

Tuyep 15-19 Şubat 2011 İlk Rüzgar Sörfü RS4 Eğitmeni Kursu

ISAF eğitmenlerinden Tim Cross ve Emrah Sürmen tarafından verilen Rüzgar Sörfü (RS4) Eğitmen-Öğretici kursuna toplamda 12 kişi katılmış.

15-19 Şubat 2011 tarihlerinde hava şartlarının uygun olmasıyla katılımcılar deniz ve kara çalışmalarını eksiksiz tamamladılar.

Tuyep 15-19 Şubat 2011 İlk Rüzgar Sörfü RS4 Eğiticisi Kursu

Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen eğitmen adayları, kursu tamamladıktan sonra sertifikalarını aldılar.

O tarihlerde sertifikalarını alan Rüzgar Sörfü RS4 kursiyerleri günümüzde hocalara hocalık yapmaktalar…

Tuyep 15-19 Şubat 2011 İlk Rüzgar Sörfü RS4 Eğitmenleri Su Eğitiminde

Bizim hocamız olan Sayın Serhan Balcı’da RS4 belgesini 15-19 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenen bu ilk TUYEP kursunda almıştır.

Kendisine Sevgi ve Saygılarımızı sunuyoruz…

Tuyep 15-19 Şubat 2011 İlk Rüzgar Sörfü RS4 Eğitmeni Kursu Tamamlanışı

Bizim Efe 100.Yıl Atatürk Kupası Rüzgar Sörfü Yarışlarında 3. Oldu

100. Yıl Atatürk Kupası Yarışlarında Techno 293 sınıfı U13 kategorisinde yarışan sporcumuz Hasan Efe Yılmaz 3. oldu.

Kendisine ve bağlı olduğu Türk Balıkadamlar Kulübü Rüzgar Sörfü Şubesine başarılarının devamını diliyoruz.

Başarının kupa almak, kürsüye çıkmak olmadığını bilsek de; bize bu duyguyu yaşattığı için Efe’yi alnından öperim.

Rüzgarı bol, her şey gönlünce olsun…

Bizim Efe’miz Hasan Efe Yılmaz

Rüzgar Sörfü Eğitiminde Kişiye Özel Programlar

İstanbul Windsurf Center Rüzgar Sörfü Okulu’nda rüzgar sörfü eğitimleri genellikle toplu olarak verilmekte olup ayrıca kişiye özel eğitim-öğretimler de yapılmaktadır…

Herhangi bir sebeple kendinize özel rüzgar sörfü eğitimi istiyorsanız; bizi arayıp bu isteğinizi belirtmeniz yeterlidir…

Hemen arayabilirsiniz 0532 5413745

Kişiye Özel Rüzgar Sörfü Eğitimi

Rüzgar Sörfü Okulunda Kişiye Özel Eğitim  / İstanbul’da Birebir Windsurf Eğitimi Telefon 0532 5413745

Rüzgar Sörfüyle Ordu Ünye Yalı Sahilinde Konakladı

Norveç’ten rüzgar sörfüyle Mayıs 2017’de dünya turuna çıkan 45 yaşındaki Jonathan Dunnett, gezisinin Türkiye ayağında Karadeniz’i geçiyor.
ORDU (AA) – Norveç’ten rüzgar sörfüyle Mayıs 2017’de dünya turuna çıkan 45 yaşındaki Jonathan Dunnett, gezisinin Türkiye ayağında Karadeniz’i geçiyor.

Rüzgar sörfüyle bu yıl Rusya ve Abhazya sınırına ulaşmayı hedefleyen ve yolculuğunu bisikletle Norveç’e dönerek tamamlamayı planlayan Dunnett, Ünye ilçesinde mola verdi.

Sörfünü ilçe sahilinde Yalı mevkisine çeken ve iki gün konaklayan Dunnett, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm dünyaya barış ve dostluk mesajı vermek adına dünya turuna çıktığını söyledi.

Rusya’ya yaklaşık 4 haftada ulaşmayı planladığını Dunnett, Norveç’ten yola çıktıktan sonra sırasıyla İsveç, Danimarka, Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Yunanistan’ı geçtim ve Türkiye’ye ulaştım.” dedi.

Yolculuk sırasında bazı zorluklarla karşılaştığını ancak bunları aştığını ifade eden Dunnett, “Yolculuğum sırasında güçlü rüzgarlar, büyük dalgalar, bazen hiç rüzgar olmayışından dolayı sorunlar yaşadım ve gidemediğim zamanlar oldu. Bu sorunları da deneyimle aştım.” diye konuştu.

Dunnett, rüzgar sörfüyle yaptığı dünya turunda, mola yerlerini ihtiyacına göre ve tesadüfen belirlediğini belirterek, şöyle devam etti:

“Ünye’de tesadüfen konakladım. Biraz yiyecek, biraz su almam gerekiyordu, gördüm ve geldim. Gece uyku tulumunda kaldım. Gelince buranın arkadaş canlısı iyi bir yer olduğunu hissettim. Ayrıca yapacak işlerim de vardı. Rüzgar da çok iyi olmadığı için bir gün daha kalma kararı aldım. Çok insanla tanıştım. Sörfümle dünya turu normal hayat gibi, bazı günlerde zor oluyor. Gittiğim yerlerde fotoğraf çekip sosyal medya hesabımdan yayınlıyorum. Ünye’de de notlar alıp yazmayı tercih ettim.”

Jonathan Dunnett, mola verdiği yerlerde yaşayan insanların kendisine sıcak davrandığını, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdiğini anlattı.

Rüzgar Sörfüyle Ordu Ünye’de Yalı Sahilinde Konakladı