Rüzgar Sörfü Üzerinde 19 Ay

19 aydır rüzgar sörfü ile denizlerde sörf yapan İngiliz sörfçüsü İstanbul boğazını geçti.

Norveç’ten yola çıkıp tüm Avrupa kıtasını kıyılarını dolaşan İngiliz rüzgar sörfçüsü Jonathan Dunnett, Ocak ayından beri Türkiye’de idi. Dunnet perşembe günü İstanbul Boğazı’nı geçerek Karadeniz’e ulaştı.. İstikameti Rusya…

Rüzgar Sörfüyle Dünyayı Dolaşan İngiliz Sörfçü Jonathan Dunnet Türkiye’de İstanbul Boğazını Geçti

İngiliz sörfçünün Boğaz’dan geçişi hava koşulları sebebiyle 2 gün sürdü.

Kendisine başarılar, iyi yolculuklar diliyoruz.

Keşan Belediyesi Erikli Yelken, Su Sporları ve Rüzgar Sörfü Tesisleri 2019 Sezonuna Hazırlanıyor

Keşan Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Andaç GEDİK Keşan Belediyesi sportif kurslarının yoğun katılımla devam ettiğini söyleyerek şöyle devam etti:

“Belediyece düzenlediğimiz sportif kurslarımız; voleybol, basketbol, plates, çocuk jimnastiği branşlarında hafta sonu ve hafta içi gençlerimize ve spor sevenlere eğlenceli sporla dolu hoş zaman geçime imkânı sunmaktadır.

Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübünde de iyi bir sezon için çalışmalara başladık.

Eriklide windsurf’de marka olmayı amaç edinen yelken kulübü tesislerinde yoğun kış mevsiminden sonra yıpranan noktaların bakım ve tadilatlarına başlandı.

Yaşam yerlerinin hazırlanması, depoların bakımı ve düzenlenmesi bittikten sonra mevcut iki depo haricinde bir depo daha inşa edeceğiz böylece daha fazla windsurf malzemelerin depolanması için kapasitemizi artıracağız aynı zaman da eğitmenlerimiz sezon öncesi Keşan’da okul ve üniversiteleri dolaşarak su sporlarını ve kulübümüzü tanıtarak yaz kaplarına çekmeyi planlamaktadır.”

Keşan Belediyesi Spor Kulübü’ne spora ve rüzgar sörfüne verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz…

Her şey gönlümüzce, rüzgarımız bol olsun 😉

Rüzgar Sörfü Kursları Mart Kampanyası

Mart ayının bitimine saatler kala, rüzgar sörfü kursları birinci dönem indirim kampanyasının da sonu yaklaşıyor.

2019 yılında her yaşta rüzgar sörfü öğrenimi için %30 indirimli erken kayıt avantajı fırsatını hemen arayarak yakalayın…

Rüzgar Sörfü Kursu  / 7 Yaşından 70 Yaşına Windsurf Kursu İçin Telefon 0532 5413745

Rüzgar Sörfü Kursları Mart Ayı İndirimi

Thy Uçuşlarında Rüzgar Sörfü Ekipmanlarının Taşınması

Türk Hava Yolları’nın iç ve dış hatlarda yolcu yanında bulunması şartıyla https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/spor-ekipmanlari/ruzgar-sorfu/ adresinden alınmış rüzgar sörfü malzemelerinin taşınması hakkındaki yönetmelik aşağıdadır

Rüzgâr sörfü ekipmanları; bir adet sörf tahtası, bir adet tahta seren, bir adet direk ve bir yelkenden oluşur. Rüzgâr sörfü çantası kişisel eşyaları içermemelidir. Maksimum uzunluğu 292 cm (115 inç), genişliği ise 60 cm (24 inç) olmalıdır.

– Rüzgâr sörfü direkleri/yelkenleri sökülebilir ve katlanabilir olmaları halinde kabul edilir.
– İç hat uçuşlarında özel bagaj ücreti uygulanmaz, kayıtlı bagaj işlemi yapılır. Serbest bagaj taşıma hakkını aşması durumunda ağırlığı oranında fazla bagaj ücreti talep edilir.
– Dış hat uçuşlarında özel bagaj ücreti uygulanır.
– Sörf tahtası özel çantasında, burun ve kuyruğun korunması için baloncuklu naylon veya köpük ile paketlenmeli ve yan tarafları darbeyi yumuşatacak şekilde desteklenmelidir.
– Rezervasyon girişinin yapılması zorunludur.
– Filomuzdaki bazı uçak tipleri bu boyutlarda kargoyu taşımaya müsait olmadığı için rezervasyon işleminiz sırasında ilgili personeli bilgilendirmeyi unutmayın. Uygun ölçülerde olmayan ekipmanlar kargo seferleri ile taşınır.

Thy Uçuşlarında Rüzgar Sörfü Ekipmanlarının Taşınması

* Akabe (AQJ) varışlı tüm seyahatlerimizle bu seyahatlerin geri dönüş güzergâhlarında 1 adet dalış takımınızı 31 Aralık 2019 tarihine kadar ücretsiz taşıyoruz. Birden fazla dalış takımınızın olması ya da seyahatinizin Türkiye’de 24 saatten fazla duraklama içermesi durumunda özel ücretler geçerlidir.
* Hurgada (HRG) ve Şarm El-Şeyh (SSH) varışlı tüm seyahatlerimizle bu seyahatlerin geri dönüş güzergâhlarında 1 adet dalış takımı, uçurtma sörfü ve rüzgâr sörfü ekipmanını 31 Aralık 2019 tarihine kadar ücretsiz taşıyoruz. Birden fazla dalış takımı, uçurtma sörfü ve rüzgâr sörfü ekipmanınızın olması ya da seyahatinizin Türkiye’de 24 saatten fazla duraklama içermesi durumunda özel ücretler geçerlidir.