İkinci El Rüzgar Sörfü Eldivenleri

İkinci El Rüzgar Sörfü Eldivenleri

Elinizde bulunan ikinci el sahibinden her türlü rüzgar sörfü eldivenlerini sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek sörf eldiveni alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş sörf eldiveni ilanlarına veya bu ilan altına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte 2.el yazlık/kışlık rüzgar sörfü eldiveni ilan metnini topluluklar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü eldivenlerini de pek yakında yayınlamaya başlayacağız.

Sitemizde 2. El Sörf Eldivenlerinden; parmaksız sörf eldiveni, parmaklı rüzgar sörfü eldiveni, 1 mm sörf eldiveni, 2 mm. sörf eldiveni, 3 mm.lik sörf eldivenlerini satın almak için bulabilir, satmak için ilan verebilirsiniz.

​Rüzgar Sörfü Nedir ?

​Rüzgar Sörfü Nedir?

Suyun üstünde batmayan ince uzun yatay bir bineğin, üzerinde her yöne hareket eder bir yelken marifetiyle hareket ettirilmesine rüzgar sörfü denir.

Adı üstünde rüzgar şarttır 🙂

​Rüzgar Sörfü Trapez Eğitimi

Rüzgar Sörfü Trapez Eğitimi

Caddebostan Windsurf Club’da İstanbul’un içinde ama şehrin stresinden uzakda sörf yaparken rüzgar sörfü trapez takma eğitimi de alabilirsiniz.

Caddebostan Rüzgar Sörfü Klübü Türkiye’nin en iyi rüzgar sörfü eğitimcilerinden Serhan Balcı yönetiminde ve Türk Balıkadamlar Klübü çatısı altında hizmet veriyor.

Yaz ayları boyunca harika rüzgar sörfü eğitim koşulları ve tamamı sertifikalı eğitmenleriyle ideal rüzgar sörfü öğrenme şansı yanıbaşınızda…

Hangi seviyede olursanız olun, VDWS sertifikalı eğitmenler, rüzgar sörfü trapez takmasını kolay ve çabuk bir şekilde öğrenmenizi ve trapez, trapez ipi, yelken ve sörf tahtası ilişkinizin devamlı olmasını sağlayacaktır.

Ayrıca istek halinde İngilizce ve diğer dillerde trapez takma ve rüzgar sörfü eğitimi dersleri verilmektedir.

Eğitimler süresince rüzgar sörfü ekipmanları sigortalıdır.

Güvenli ve kaliteli rüzgar sörfü eğitimi alacağınızın garantili adresidir Caddebostan Rüzgar Sörfü Klübü.

Rüzgar sörfü eğitimi hakkında daha fazla bilgi ve arayabilmemiz için topluluklar@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

​İkinci El Rüzgar Sörfü Finleri Salmaları

İkinci El Rüzgar Sörfü Finleri Salmaları

Elinizde bulunan ikinci el sahibinden satılık her ölçüdeki ve özellikteki rüzgar sörfü binek tahtası finini (kuyruk yüzgecini) eğitim ve yarış tahtası salmasını sitemize tamamen ücretsiz ilan vererek ikinci el sörf tahtası fini ve salması alıcılarına ulaştırarak  satabilirsiniz.

Bunun için daha önceden verilmiş ilan altlarına yorum yazabilir; veya görselleriyle birlikte kullanılmış rüzgar sörfü tahtası salmasının/fininin ilan metnini topluluklar@gmail.comadresine gönderebilirsiniz. Ayrıca hiç kullanılmamış sıfır rüzgar sörfü finlerini-salmalarını da pek yakında yayınlamaya başlayacağız.

Sitemizden bulabileceğiniz ikinci el rüzgar sörfü finlerinin salmalarının ilanları; mistral starboard jp fanatic rüzgar sörfü eğitim tahtası salmaları, 20 30 40 50 cm.lik rüzgar sörfü tahtası finleri, 60 65 70 75 santimlik slalom tipi fin modelleri ve ileri seviye sörf tahtası fini çeşitleri, yarış finleri, slalom finleri, sörf tahtası salmaları satın almak için bulabilir, satmak için ilan verebilirsiniz.