Tyf Federasyon Kupası 2019 Rüzgar Sörfü Sonuçları

RS:X Erkekler kategorisinde Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Jeremy Berke Zalma birinci, Çağla Kubat Rüzgarsörfü ve Yelken Kulübü’nden Luis Göktepe ikinci ve Kuzey Öztaş üçüncc sırada yer aldı. RS:X Genel ve Genç kategorilerinde Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Kerim Sahir Giritlioğlu birinciliği elde ederken EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nden Dora Derinler ikinciliği ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Batuhan Arslan üçüncülüğü elde etti.

RS:One Kadınlar kategorisinde ferdi olarak yarışan Ceyda Talia Alkaç birinci ve Çeşmealtı Rüzgar Sörfü ve Yelken Kulübü’nden Akya Ayberk ikinci oldu.

Techno293 U17 Genel kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Alaz İneler birinci, EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nden Ozan Türker ikinci ve Çanakkale İçdaş Spor Kulübü’nden Yaman Kayacık üçüncü sırada yer aldı. Techno293 U17 Kızlar kategorisinde Çanakkale İçdaş Spor Kulübü’debn Sezer Tuğçe Akyıldız birinci Merve Vatan ikinci ve Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Buse Tunç 3.sıranın sahibi oldu.

Techno293 U15 Genel kategorisinde EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nden birinci Eren Can Kolburan, ferdi olarak yarışan Efe Enis ikinci, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Sina Elakdar üçüncü olarak yarışları tamamladı. Techno293 U15 Kızlar kategorisinde ferdi olarak yarışan Naz Enis birinci sırayı alırken Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Duru Kutluoğlu ikinci, EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nden Alya Kaplan üçüncü sırayı aldı.

Techno293 U13 Genel kategorisinde EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü’nden Efe Halil Yakın birinci, Çanakkale İçdaş Spor Kulübü’nden Burak Alp Akyıldız ikinci ve Türk Balık Adamlar Yelken Kulübü’nden H.Efe Yılmaz üçüncü oldu. Techno293 U13 Kızlar kategorisinde Çanakkale İçdaş Spor Kulübü’nden Delfin Ada Canpolat birinciliği, ferdi olarak yarışan Öykü Kesoğlu ikinciliği ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Ada Arıstak üçüncülüğü elde etti.

İnstagramda Takip Et Beğen Etiketle Bedava Rüzgar Sörfü Kazan

İstanbul Windsurf Center’dan Katılım Şartlarını Uygulayan 2 kişiye “ Ücretsiz Rüzgar Sörfü Başlangıç Eğitimi “ hediye ??‍♂…

Lütfen bütün açıklamayı OKUYUNUZ !
*
Katılım şartları;
*
? İnstagramda @istanbulwindsurfcenter ‘ı takip etmek ?
*
?Şu adresteki gönderiyi beğenmek ? buradan beğen ve takip et
*
?Yorum kısmına 2 arkadaşını etiketlemek ?
*
?Bu gönderiyi hikayenizde paylaşmak. ? (Hikayeyi paylaşırken profiliniz gizli olabilir. 24 saat bekleyip hikayeyi arşive atarsanız sonrasında bize gösterebilirsiniz)

〰〰〰〰〰〰

?Her ek yorum (2 kişi etiketli) ekstra şans!

?Çekilişe son katılım 30 Eylül saat 20:00 dur. Kazanan aynı gün canlı yayında 21:30 da yapılacaktır.

?Çekiliş güvenilir ve adil olması açısından özel bir programla yapılacaktır.

〰〰〰〰〰〰

#istanbulwindsurfcenter #çekilişvar #çekiliş #windsurf #rüzgarsörfü #windsurf #buyazruzgarsorfuogreniyorum

Çekiliş sonucunda belirlenecek talihli sayısı 2 kişi olup; başlangıç eğitimini zaten almış olanlara, 5 saat kiralama veya 2 saat ileri seviye rüzgar sörfü eğitimi hediye edilecektir

Detaylar için arayabilirsiniz de… Serhan Balcı 0532 5413745

istanbulwindsurf@yahoo.com

İnstagram gönderimiz tıklayınız

Rüzgarımız bol, her şey gönlümüzce olsun… 😉

İnstagram Sayfamızı Beğenen, Takip Eden, 2 Kişiyi Etiketleyen 2 Talihliye Ücretsiz Rüzgar Sörfü…

TYF Rüzgar Sörfü 2019 Türkiye Ligi 2. Ayağı Sona Erdi

2019 yılı Faaliyet Programı’nda yer alan TYF Rüzgar Sörfü/Slalom Türkiye Ligi’nin 2.Ayağı 19-22 Eylül tarihleri arasında Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü ev sahipliğinde Alaçatı-Çeşme’de gerçekleştirildi.

U15 Junior Erkekler kategorisinde Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Ali Günem birinci sırayı alırken Ozan Özay ikinci ve Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Emre Gürsoy üçüncü oldu.

U17 Kızlar kategorisinde Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Aylin Özay birinci, Elif Ercan ikinci ve İpek Kaçan üçüncü, U17 Erkekler kategorisinde; Berke Özay birinci, Cengizhan Doğan ikinci ve Sarp Önkahraman üçüncü, U21 Genç Kızlar kategorisinde Asya Anastasya birinci, Lara Mey Yalçın ikinci, Ela Dönmez üçüncü sırada yer aldı.

U21 Genç Erkekler kategorisinde Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Olcay Yurtseven birinciliği elde ederken Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Emir Gürsoy ikinciliği ve Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Luis Göktepe üçüncülüğü elde etti.

Kadınlar kategorisinde Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Fulya Ünlü birinci, Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Çağla Kubat Diaz ikinci ve Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Nimet Tülümen üçüncü oldu.

Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Jimmy Diaz Erkekler kategorisinde birinci sıranın sahibi olurken Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Ertuğrul İçingir ikinci sırada ve Kırmızı Çizgi Windsurf Kulübü’nden Ali Urgancı üçüncü sırada yer aldı.

Masterlar kategorisinde ise Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü’nden Talat Aşıkoğlu birinci, Kırmızı Çizgi Windsurf Kulübü’nden Kayhan Öğretir ikinci ve Mimar Sinan Rüzgar Sörfü Kulübü’nden Murat Soyak üçüncü oldu.

Windsurf Nasıl Yapılır Nedir?

İstanbul’da windsurf yapılacak yerler, windsurf terimleri, Türkiye’deki windsurf okulları,

İstanbul'da yaz kış windsurf eğitimleri devam ediyor

ege’deki sörf mekanları, windsurf ne kadarda öğrenilir, malzemelerinin fiyatları ne kadar, kaç yaşından hangi yaşa kadar yapılabilir,

windsurf ekipmanları nerede satılır, yarışmaları nerede yapılır, windsurf antrenmanlarını nerede yapabilirim, ileri seviyede windsurf eğitimi veren kurslar nerelerde açılıyor,

Rüzgar Sörfünde Ayaklığa Girme; Daha Hızlı – Daha Kıvrak – Daha Esnek ve Daha Oynak, Kısacası Değişik Bir Deneyim…

ideal yelken ve tahta boyutunun ölçüleri nelerdir, windsurf fiyatı pahalı bir spor mu, öğrenim ücretleri ne kadar,

Tuyep Nedir? Ne Görev Yapar?

windsurf sporunun federasyonu?, ne zaman hangi sıcaklıkta yapılır gibi yüzlerce hatta binlerce rüzgar sörfüyle alakalı sorular ve cevapları www.ruzgar-sorfu.com da makale içlerinde…
Varsa windsurfle alakalı yazınız, makaleniz, başınızdan geçenler, windsurf yapanlarca veya meraklılarının bilmesi gerektiğini düşündüğünüz püf noktası veya notunuz; gönderin yayınlayalım… topluluklar@gmail.com
Bu sitede yazar olma isteğinizi iletebilirsiniz de… topluluklar@gmail.com